Premis ADNemprèn 2017

LLiurament primera edició Premis ADNemprèn

Mas Vinyoles va ser escenari de l’acte de lliurament dels premis ADNemprèn, impulsats per l’Ajuntament de Torelló;  Mas Vinyoles Venture Factory; i la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya. En aquesta primera edició, a la qual han concorregut més de 30 candidats, s’ha premiat la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya Central que siguin referents per a tothom qui aposta per l’emprenedoria. L’acte va comptar amb la intervenció de l’exconseller de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, que va pronunciar una conferència titulada ‘Contribució de l’emprenedoria en el posicionament de Catalunya dins el context econòmic internacional’.

Després de la benvinguda oficial a càrrec de l’alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega, van intervenir els màxims representants de les institucions impulsores: l’alcalde de Torelló, Santi Vivet; Jordi Montaña, rector de la UVic-UCC; i Ermen Llobet, fundador de Mas Vinyoles Venture Factory. Tots ells van posar en valor uns premis adreçats a l’emprenedoria dels quals Santi Vivet va anunciar la continuïtat amb caràcter biennal.

En aquesta primera edició els guardonats varen ser:

El premi de la categoria ADN Starter-Ajuntament de Torelló, premiat amb 4.000€ per a Jordi Santacana, del Moianès.

Varen ser premiats amb accèssits, Josep Dosta i Núria i Daniel Sala, d’Osona i el Bages, respectivament.

El premi de la categoria ADN Transformer-La Caixa, dotat també amb 4.000€, es va atorgar a Josep Sala Clos, del Berguedà.

En aquesta categoria també hi va haver dos accèssits, per a Enric Martori, d’Osona, i Joan Salvans, del Lluçanès.

El premi de la categoria ADN Smartclean, premiat amb 4.000€ va ser  per a Francesc Comino, de la Garrotxa.

El premi honorífic ADN Gurú, que vol reconèixer la trajectòria d’una persona emprenedora que pugui servir de referència per a noves generacions d’emprenedors, va ser per a Sebastià Catllar, del Bages.

 

Consulta informació dels Premis ADNemprèn als mitjans comunicació:

Punt Avui

Nació Digital

El 9NOU

Radio Ona