Premis ADNemprèn 2019

Es presenten els premis ADNemprèn 2019 per a emprenedors i emprenedores de la Catalunya Central

L’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la Universitat de Vic-UCC han presentat  la segona edició dels Premis ADNemprèn. L’objectiu del certamen és identificar i premiar la trajectòria d’emprenedors/dores de la Catalunya Central per demostrar que el territori també és un factor clau i facilitador per als emprenedors.

Una de les novetats d’aquest any és l’ampliació de l’àmbit geogràfic dels premis. En aquesta segona edició, podran presentar la seva candidatura tots els emprenedors de les comarques d’Osona, la Garrotxa, el Ripollès, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i l’Anoia.

També destaca la creació d’una nova categoria, la ADNintraprèn, per reconèixer la implicació de persones que treballen dins d’empreses o administracions i que mostren actitud emprenedora.

A la presentació, que ha tingut lloc a Mas Vinyoles Venture Factory a Sant Pere de Torelló, s’ha destacat que els premis volen reconèixer “l’actitud emprenedora, la visió de futur, l’ambició innovadora i d’internacionalització, la capacitat de gestió empresarial i el compromís social i ambiental amb el territori. A més, pretenen ser, també, una plataforma per establir ponts de relació entre les noves generacions d’emprenedors actuals i grans emprenedors consolidats”.

Calendari i categories premis ADNemprèn

La convocatòria per presentar candidatures s’obre avui mateix i es tancarà el proper 28 de febrer. Les candidatures es poden presentar a través del web www.adnempren.cat. El veredicte del jurat i el lliurament de premis es farà en un acte públic el 25 d’abril.

Les categories dels premis són:

Premi ADNstarter, patrocinat per l’Ajuntament de Torelló, que distingirà la trajectòria d’una persona emprenedora i la seva projecció de futur associada al o als projectes que hagi promogut i/o estigui promovent.

Premi ADNtransformer, patrocinat per Obra Social “la Caixa”, que guardonarà la trajectòria d’una persona major de 40 anys que hagi reorientat la seva carrera professional vers l’emprenedoria, tot valorant el projecte que estigui promovent i la superació del plus de dificultat que sol presentar-se en aquest cas.

-Premi ADNintraprèn per a persones intraprenedores que dins d’una corporació empresarial o administració pública destaquin fortament per la seva capacitat d’incorporar l’ADN emprenedor en iniciatives d’innovació en tecnologia, producte, negoci i/o organització empresarial.

Premi ADNgurú com reconeixement honorífic per a una persona amb una llarga trajectòria emprenedora, que encarni els atributs de l’ADNemprèn i pugui representar un referent per a les noves generacions d’emprenedors