Contacte Premis

ADNemprèn
Carrer Enric Prat de la Riba, 17
08570 Torelló
T 938 592 226

premis@adnempren.cat

Sobre nosaltres

Mas Vinyoles Venture Factory és una factoria de Startups especialitzada en els sectors clean tech i smart tech, seguint el model “venture Building”.
Ubicat al Mas Vinyoles Hub de Sant Pere de Torelló, MVVF pretén combinar bones idees de negoci, talent emprenedor i capital inicial per posar en marxa projectes empresarials disruptius i escalables, amb visió Glocal.

www.masvinyoleshub.com

L’Ajuntament de Torelló, com a institució pública, ha d’administrar els interessos del municipi i ha de vetllar per la qualitat de vida dels seus ciutadans. Un dels eixos de la seva acció de govern és el desenvolupament econòmic del municipi, tot posant l’accent a impulsar iniciatives d’emprenedoria i facilitar l’arribada de noves empreses al territori, així com fomentar l’esperit emprenedor.

www.ajtorello.cat

La UVic-UCC fa un èmfasi especial en la qualitat acadèmica i la qualitat humana d’una formació centrada l’estudiant. El seu model formatiu garanteix el creixement personal i la plena professionalització dels titulats amb aprenentatges personalitzats a través d’un sistema tutorial que articula un veritable treball d’equip, tant dels docents com del conjunt de la Universitat.

www.uvic.catAmb el suport de: